Mnogi ljudi imaju konstantnu potrebu da uživaju u pikantnim jelima. Prema nekim nedavnim istraživanjima, i začinjena hranu može pružiti da živite duže.
Studija koja je napravljena namjerava pokazati vezu između redovnaže konzumacije začinjene hrane i zdravstvenih beneficija kao rezultat. Studija je urađena od strane Kineske akademije medicinskih nauka, gdje su se okupili podataci 2004-2008. godine. Kao brzi pregled tog studija, zaključeno je da je prerana smrt smanjena za 14%, ako ljudi konzumiraju začinjenu hranu 6-7 puta tjedno, u odnosu na one koji su jeli manje od jednom tjedno.
Ljude koji pate od žgaravice, različitih gastrointestinalnih bolesti, poremećaja crijeva, i čireva treba odvratiti od konzumiranja začinjene hrane u potpunosti, jer oni sigurno iritiraju i čini ova medicinska stanja gorim.
I svaka osoba je različita i odgovara i reagira različito na određenu vrstu hrane.
Izvor: biljnicajevi.info
0 komentari:
Objavi komentar