8/07/2017



Postoje beskonačne informacije o metodama kontracepcije koju biste trebali koristiti, o pozicijama koje možete pokušati i mjestima koja biste trebali istražiti među ostalima. Ali nitko vam ne govori što da radite nakon seksa (i ne, izlazak nije jedino što biste trebali učiniti). Pa, ono što radite nakon seksa pridonosi ucinjenju djela kao ugodno kao i ono što radite prije i poslije (barem to radi za buduće akcije između listova). Evo pet stvari koje apsolutno morate raditi svaki put kada završite s divljanjem u vreći.


1. Piškiti odmah nakon

Piškiti nakon seksa izuzetno je važno za žene, jer to ne može dovesti do infekcija mokraćnog sustava ili UTI. Simptomi takvih infekcija mogu biti u rasponu od krvarenja i boli dok pokušavaju urinirati, kao i osjećaj trese i povećani pritisak. Postoje i šanse da, kad ispijete, urin se može pretvoriti u smrdljivu, zamagljenu ili mliječnu ako imate UTI. Stvar je u tome da neovisno o vašem seksualnom životu, vaša vagina ima puno bakterija i postoji velika vjerojatnost da se ti lijekovi tijekom spolnog odnosa mogu gurnuti i time uzrokuju infekciju. Međutim, mokriti odmah nakon seksa može ih osloboditi iz vašeg sustava, učinkovito smanjujući svoje šanse. Čak i ako se ne osjećate mokrenjem, pokušajte udariti kuhalo dok je nekoliko kapi bolje od ništa.


2. Očistite se nakon seksa

Dok se znoj tijekom seksa može trenutačno uključiti, njegove posljedice na vašu kožu mogu vam odmah odbiti kada pogledate u ogledalo. Znoj i prljavština tijekom seksa su odgovorni za akne i bubuljice. Stoga je neophodno da operete lice odmah nakon seksa. Osim toga, vaš znoj također sadrži bakterije, koje mogu uzrokovati loš miris tijela. Osim ako ne želite da vaš partner ostane toliko daleko od vas kada je u krevetu, bit će mudro čistiti vaše tijelo. Tko zna, to bi moglo pomoći ponovno postaviti raspoloženje

3. Pijte čašu vode

Nema boljeg načina da ostanete u formi od seksa. Barem nema sigurnijeg užitka. Ovo ugodno vježbanje može dovesti do gubitka tjelesnih tekućina u obliku znoja i može vam čak pomoći da zapaljete puno kalorija. Zapravo, ljudi u prosjeku spali do 101 kCal nakon seksa, prema časopisu PLoSOne; Dok žene spaljuju do 69,1 kCal. Dakle, ako osjetite žedan tek nakon seksa, nemojte misliti da ste čudni ili da nešto nije u redu s tobom. Vi zapravo trebate tu hidrataciju kako biste nadoknadili svoju iscrpljenu energiju. U stvari, ta čaša vode može vam čak i pomoći nakon seksa, što je bonus.

4. Promijenite u svježi donji rub

Nakon seksa, prilično je prirodno da ostanete u krevetu i zgrabite prvi donje rublje koje vidite i spavate. Ali držite konje tamo. Nošenje nečiste rublje post seksa je loša vijest za vaše dama dijelova. Kao što znate, bakterije postoje tamo dolje, a nošenje istog donjeg rublja može povećati vlagu i nakupljanje bakterija, što zauzvrat može značajno povećati vaše šanse za dobivanje infekcije. Gurnite se da biste ustajali i izabrali svježi, čist par za stavljanje. Pamuk je najpoželjnija tkanina jer će vam dopustiti da vaše kože diše i apsorbira višak vlage. Činjenica, čak može spriječiti miris. Ali ako se jednostavno ne osjećate kao da izlazi iz kreveta; Jednostavno omotajte deku i spavajte.

5. Hrana bogata probioticima

Zašto tek nakon seksa pitate? Kao što smo vam ponavljali, bakterije se nalaze u izobilju u vašoj vagini, koje su potrebne za održavanje zdravlja. Međutim, seks može odbaciti razinu dobrih bakterija izvan ravnoteže, što kao što znate može dovesti do bolnih infekcija. Hrana bogata probioticima može vam pomoći u održavanju optimalne ravnoteže kako bi se strahovito smanjio rizik od infekcije. Hrane poput jogurta su dobre mogućnosti. Ako niste raspoloženi za jesti nakon seksa, možete planirati svoj sljedeći obrok na način da su probiotici dio nje. Čak i probiotski dodatci mogu dugo trajati prevenciju bakterijskih, kvasaca i drugih vrsta infekcija.

Najbolji način da uživate zdravo i bezbolno spolni život je slijediti gore navedena pravila. Da, u početku se može činiti izazov, ali uskoro ćete ih rasti i uživat ćete u njihovim blagodatima. Uostalom, prakticiranje sigurnog seksa nije samo o nošenju prezervativa ili uzimanju tableta za kontrolu rađanja. Radi se o održavanju higijene.




Izvor: stylecraze.com



0 komentari:

Objavi komentar

Ostali članci:

PRATITE NAS NA FACEBOOKU:

PRATITE NAS NA FACEBOOKU:
Kliknite na sliku