8/09/2017



Dakle, budimo iskreni ovdje, Beyonce je uspio.

Tko vodi svijet?

Djevojke!

Očito.

Lijepo smo, podebljano, ukusno komplicirano i neumoljivo inteligentna stvorenja, a na svijetu nema čovjeka koji nam može reći nešto drukčije. To što smo rekli (kao nevjerojatno intuitivna bića koja jesmo), također smo svjesni da nismo savršeni. Pogriješimo. A ponekad, te pogreške mogu biti vrlo dobro u krevetu. Cue: užasna glazba. Da, razgovaramo o tome. (Geez, niste li pročitali naslov?) Kada je riječ o ljubavi, možda nećete biti božica seksa. Dakle, pitanje je, zašto ne? Pa, pročitajte kako biste otkrili najviše 10 pogrešaka koje smo svi napravili u krevetu:


1. Biti previše svjestan

Kada vam čovjek voli ljubav, on je obično tako uzbuđen zbog izgleda da će konačno biti s vama da zapravo ne zanima kako izgledate. Ako vas neprestano udara briga o tome kako se pojavljuju, vaše loše strane i vaše dobro ... dobro, vaša samosvijest će samo uništiti zadovoljstvo oboje. Dakle, riješite se onih nesigurnosti žena, jer on ne zanima, a ne biste trebali!

2. Biti previše poslušan

Iako možemo naći ljude koji uzimaju u obzir i da nas zavode i zavode iznimno seksi, muškarci mogu isto tako pronaći istu osobinu nevjerojatno senzualnom. Muškarac voli ženu koja zapravo može pustiti svoje inhibicije i iznenaditi ga u krevetu. Dakle, iako bi bilo primamljivo pustiti ga da svaki put preuzme vodstvo, oduprijeti se. Vjeruj nam, imat ćete i puno zabave.

3. Biti put previše kritičan

Konstruktivna kritika je dobra, ali budite sigurni da ste pretjerano kritični jer to je samo otkaz. Ostavljanje vašeg muškarca da zna svoje voli i ne voli u krevetu dio je zdrave komunikacije između parova - no pokušajte ne otići u more. Ponekad biste također htjeli čekati i razgovarati s njim kasnije ako vjerujete da će uništiti raspoloženje.

4. Biti previše udoban

Znači, već neko vrijeme ste bili zajedno. Učini to dugo, dugo. Vi ste već prošli kroz stadiju neugodnosti pred jedni drugima. Sjećate se kako ste pecked na salatu tijekom svog prvog datuma? Sada jedete čak i njegov udio na krilima za roštilj, jer on je dugo otkrio divovski vrtlog koji je vaš apetit, a vi se više ne opterećuje pomisao da je otkrio vaš pravi karaoke glas. Iako je udoban u vašoj koži kad ste oko svog čovjeka definitivno je dobra stvar, iako je previše udoban, međutim, problem je. Biti udoban ne znači da ne biste trebali ni gnjaviti i samo ga ići u svoje granny gaćice i istrošen stari grudnjak. Pokušajte privući više susreta - vaš će vam čovjek sigurno zahvaliti za to.

5. Razgovor s jastucima

Vaš je čovjek upravo potrošio ogromnu količinu energije koji vas pokušava ugoditi, a iako biste se se željeli zagrliti i razgovarati, on možda ne bi bio tako naklonjen. Nemoj se naljutiti, ali ne da se odmakne od tebe. Prema istraživanju koje su proveli Neuroscience i Biobehavioral Reviews, čovjekov je mozak čudno dizajniran da se "sklanja" nakon seksa s ljubavlju. Prefrontalni korteks, povezan s logikom, sjećanjem, svjesnošću i razlogom, jednostavno se "isključuje" (1 )! Huh. Svakodnevno naučite nešto novo.

6. Biti tih

Ako uživate u njemu, javite mu ga. Jedan od najvećih isključivanja za muškarce pokušava učiniti ljubav nekome tko ne reagira. Nemojte biti tihi; Nisi u crkvi za glasno plač. Može, stenjati i pričati prljavo. Recite mu što radi dobro, jer će to potaknuti dalje. I djevojka, te će dobit sve tebi dobiti. Molim.

7. Biti previše skroman

Još uvijek zauzet pod doslovnim plahtama ili u mraku? Pa, idi. Sada kada već radite prljave stvari, možda biste to učinili ispravno. Prešli ste prvu bazu, tako da nema smisla da se sramiš sada! Prestani se sakriti u sjenama ili plahtama i riješiti svoje inhibicije i probati nešto novo!

8. Biti u žurbi

Obojica ste uzbuđeni, a strast se vruća. Ali nemojte samo pretpostavljati da on svibanj ištanje to uzeti stvari brzo. Umjesto toga, odvojite svoje vrijeme i uložite ga u polaganje. Istražite svaki djelić njegova tijela - dodir, okus i otkriće. On će vas voljeti za to i biti sigurni da će vam vratiti.

9. Biti, Pa, nije tako higijenski

Nedostatak higijene može biti veliki otkaz. Za muškarce i žene. Dakle, ako se opustite s bilo kojom svakodnevnom higijenskom praksom, budite spremni da dobijete neke kritike koje bi mogle ozlijediti vaše osjećaje ili čak i gore, primiti pasivno agresivno liječenje. Prije nego što počnete zauzeti pod plahtama, uvijek provjeravajte ima li mirisa, znoj ili kosu.

10. Nemojte krivotvoriti

Na čudan način, ako se odlučite za "lažiranje", nešto ga je varanje. Strpljenje je vrlina. Nemojte misliti da je nesposoban ili nesposoban. Budite iskreni, komunicirati s njim i dajte mu čovjeku priliku!

Sada kada znate deset najboljih pogrešaka kako biste izbjegli stvaranje u krevetu, ništa vam ne sprječava da imate besprijekoran i duhovit seksualni život!




Izvor: stylecraze.com

0 komentari:

Objavi komentar

Ostali članci:

PRATITE NAS NA FACEBOOKU:

PRATITE NAS NA FACEBOOKU:
Kliknite na sliku