8/08/2017



Postoji onaj savršeni seks, a do vrhunskog seksualnog užitka vodi nekoliko koraka. Seksolozi tvrde da su oni najsigurniji put do iskustva kakvo svi priželjkujemo.

Koraci koji se lako primjenjuju, jesu sljedeći…
1. Moć dodira Stručnjaci tvrde da je osnova seksa dodir, i to dodir rukama koje su najjače seksualno oruđe. Pomislićete: “Lako je s rukama!”, ali većina ne zna da tokom seksa koristi ruke onako kako treba. Priručnici o masaži i erotskom dodirivanju mogu da pomognu. A nekada i spontanost da bolje rezultate od bilo koje vrste savjeta iz knjiga.
2. Pričajte tokom seksa Prljave riječi vode do jačeg i dužeg orgazma. Žene ih češće izgovaraju, a stručnjaci kažu da bi to u većem broju slučajeva trebalo da rade muškarci.
3. Prepustite se osjećaju Seks ponekad i “brzo” prođe. Zbog želje da sve bude kako treba, mnogi zaborave da se fokusiraju na zadovoljstvo koje seks pruža. A trebalo bi da se na to fokusiraju. Shvatićete tada koliki užitak može da im priušti seksualni odnos, a to saznanje jača samopouzdanje.
4. Pokrenite svih pet čula Svih pet čula treba da bude aktivno tokom seksa – tokom onog najboljeg seksa. Dodirujte i gledajte partnera, nabavite omiljenu hranu za seks (poput jagoda ili čokolade), pustite neku opuštajuću muziku, upalite mirišljave svijeće!

5. Budite entuzijasta u krevetu Kada vaš partner osjeti da uživate u seksu, da se radujete svakom novom iskustvu, da ste spremni da isprobate nove stvari, bićete mu privlačniji nego ikada ranije. A kada vi dođete do te tačke uživanja i spremnosti za najveće zadovoljstvo, složićete se da su ove preporuke seksologa više nego tačne.

Izvor: zena.blic.rs

0 komentari:

Objavi komentar

Ostali članci:

PRATITE NAS NA FACEBOOKU:

PRATITE NAS NA FACEBOOKU:
Kliknite na sliku