8/10/2017



Nemojte kriviti svoje gene za vašu kvalitetu noktiju / kose. Možda imate onychoschizia (lomljivi nokti), alopecija (gubitak kose) ili nesanica (nedostatak sna). Najčešće, pravi uzrok ovih bolesti je nedostatak bitnih hranjivih tvari u vašoj prehrani - vitamini i željezo. Chill ... ne tražimo da konzumirate dvanaest pilula vitamina. Samo se ohladite i uživajte u ovih 20 izvornih hranjivih recepata. Ovi sokovi i smoothies pružaju svježi pucanj energije i vrlo su jednostavni za napraviti.

1. Med, oras i đumbir od peršuna s grožđicama

Pomiješajte australske oraha sa šačicom isušenih lišća peršina i malom količinom đumbira za okus. Dodajte med da ga zasladite i popržite s grožđicama po vašem izboru. To cilja nadbubrežnu žlijezdu, a možda ga imate dvaput / triput tjedno.


2. Banana, špinat i limun

Nema ništa bogatije od banana i špinata. U 350 ml vode, dodajte šaku špinata i tri banane, i pomiješajte ga u ukusnu glatku. Dodajte sok od limuna. Možete dodati sol ili med za okus.


3. Banana, špinat, celer i vapno

Dodajte dvije banane, šaku špinata, dvije štapiće celera i sok od pola vapna u 350 ml vode i dobro se dobro promiješajte. Vidjet ćete čaroliju kako celer smanjuje masnoću u vašem tijelu, a banane, uz špinat, jačaju vaše energetske razine s esencijalnim hranjivim tvarima.

4. Banana, borovnica, celer i limun

Ovdje idite dvije banane, pregršt morske trave, dva štapića celera, a sok pola limuna izravno u 350 ml vode u mješalici i zwoooop ... još jedno zdravo piće spremno za nekoliko sekundi.


5. Borovnica, šipak, jabuka, krastavac i špinat

Pomiješajte pola čaše svaka od sokova šećera, sok od jabuka i sok od krastavaca. Dodajte mješavinu špina (šalicu svježeg lišća) i smrznute borovnice (pola šalice). Shake ... tresti ... tresti ... kao iskusni mixologist. Ovaj sok je samo wow!

6. Banana, jabuka, špinat i limun

Sada biste shvatili da banane i špinat definitivno idu zajedno. Uzmite dvije banane, šaku špinata, jednu jabuku, sok od pola limuna i 350 ml vode i pomiješajte kako biste dobili voćno-voćni koktel.

7. Banana, kruška, salata, špinat, celer i limun

Uzmite jednu žutu bananu, jednu socnu krušku, neko lišće lisca, šaku listova špinata i dva štapića celera i umiješajte ih u 1,5 čaša vode. Dodajte sok pola limuna i meda na okus.

8. Banana, zelena jabuka, brašna i mentol

Pomiješajte pola banane, pola zelene jabuke, jednu čajnu žličicu mekinje, a također i nekoliko sendvičavaca i protresite ga ... potresite ga da ih imate ... imati.

9. Zvono paprika i limun

Zvuči icky? Pa, ne tako. Pomaže u zaustavljanju raspoloženja i umora. Samo pomiješite dvije paprike i sok od pola limuna. Dodajte med za okus, i ovdje idete!

 10. Mrkva, crijep, krastavac, jabuka, peršin, celer i đumbir

Tražite li piće duboke boje? Pa, uzmi ovo, što je i piće dubokog zdravlja. Okrenite mješalicu s jednom mrkvom, polovicom ciklusa, jednim krastavcima, dvije jabuke, pola šašije peršina, jednom celerom i malim komadom đumbira.

 11. Mrkva, jabuka, banana, narančasta, đumbir i mentol

Ako tražite još jedno šareno piće, pomiješajte dva mrkva, jednu jabuku, dvije banane i jednu narančastu bočicu s malim komadom đumbira i gomilom mentolnih listova i uživajte u dobrom zdravlju sa svakim gutljajem.

12. Jabuka, krastavac i limun

Tražite jednostavan trosjedni piti? U kuhinji biste uvijek imali jabuku, krastavac i limun. Zašto ih ne bi pomiješali da biste dobili strašan zdravstveni faktor? Nemojte zaboraviti čipkati s medom.

13. Ananas, krastavac, špinat, zeleni čaj, limun i đumbir

Želite li liječiti nekoga s zdravim pićem i odvesti ih na iznenađujuću vožnju okusa? Samo uzmite čašu svježeg ananasa, šalicu svježeg krastavaca, dvije šalice špinat, četvrtinu šalice soka od limuna, šalicu zelenog čaja i neki svježi korijen đumbira. Jedna mješavina, a vaši ukusni okusi su spremni uživati ​​u različitim okusima.

14. Ananas, kivi, krastavac i limun

Pomiješajte sve ove voće i krastavac (jednu šalicu svake) i dodajte malo soka od limuna i med za okus. Osjetite piti opuštajući svaki centimetar vašeg tijela.

15. Mrkva, rajčica, celer, maslinovo ulje, sol i biber

Uzmite jednu mrkvu, dvije rajčice i jednu štapiću celera i dobro promiješajte. Dodajte jednu čajnu žličicu maslinovog ulja, soli i papra na okus. To je idealno piće za hladno vrijeme.

16. Krastavac i peršun

Samo pomiješajte ove dvije čarobne povrće (jedan krastavac i hrpa peršina) i pogledajte promjenu za sebe. Možete ga zasladiti dodavanjem meda ili ga davati.

17. Avokado, banana, naranče, bilje i limun

Pomiješajte jednu bananu, jednu narančastu i pulpu jednog avokada. Začinite je s nekim mentom, sokom od limuna i medom. Uživati!

18. Bademi, Datumi, Med, Cimet i Mint

Cimet i metvica pružaju bogat okus ovoj jedinstvenoj mješavini vitamina E od jedne šalice sirove Kalifornije badema, tri datuma bez sjemena i jednu čajnu žličicu meda.

19. Banana, bademi, cimet i sol

Jedna banana, 15 sirovih badema, jedna čaša vode, pola čajne žličice cimeta i prstohvat soli su sve što vam treba za ovo piće. Samo pomiješajte sve glatko i tamo idete!

20. Naranča, grejp, banana, limun, zeleni čaj i med

Uzmite jednu naranču, pola grejpa i jednu bananu, te ih pomiješajte s jednom šalicom zelenog čaja kao bazom. Pomiješajte sok od pola limuna i dodajte med za okus. Zasigurno ćete se zaljubiti u ovo piće jer ćete osjetiti svjetlo nakon detoksikacije vašeg tijela.

Nema boljih detoksifikatora od zelenog čaja, agruma i krastavaca. Nema boljeg pojačanja imuniteta od đumbira, menta i meda. Dok su salata i bademi bogati vitaminom E, kivi i banane opterećeni su mineralima. Špinat, mrkva i cikla bogati su dodatkom željeza, što je potrebno za našu kosu i nokte (1). Cimet ne samo da potiskuju tjeskobu gladova, već vas i dalje od alergijskih infekcija (2). Cimet, mente, peršin, itd., Pomažu u jačanju metabolizma i održavanju bolesti probavnog traga (3). Također ćete moći uživati ​​u ljepoti spavanja. Dakle, uživajte u tim pićima i kažite bokovima krhki nokti, gubitak kose i nesanicu. Budite sretni, ostanite zdravi!



Izvor: stylecraze.com

0 komentari:

Objavi komentar

Ostali članci:

PRATITE NAS NA FACEBOOKU:

PRATITE NAS NA FACEBOOKU:
Kliknite na sliku